Levertijd en verzendkosten

 

Levertijd

Indien u uw bestelling voor 16:00 uur plaatst, doen wij ons uiterste best deze dezelfde dag nog naar u te verzenden. Uw bestelling wordt doorgaans de volgende dag geleverd. Bestellingen naar België ontvangt u doorgaans binnen drie tot vijf werkdagen. Let op: Er wordt in Nederland, Belgie en Duitsland geen post geleverd op zondag en maandag en op de nationale feestdagen van het betreffende land.

Bestellingen die gedaan worden in het weekend worden maandag verzonden en worden meestal bij u op dinsdag bezorgd.

Helaas komt het wel eens voor dat een pakketje vertraagd is. Onze ervaring is dat het pakketje alsnog bij u wordt afgeleverd al dan niet met een kleine vertraging. Wij vragen u dan ook om vijf bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Binnen deze periode kan uw bestelling alsnog geleverd kan worden. Voor zendingen naar België vragen wij u om acht bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten.

Is uw bestelling nog niet bezorgd na de aflever periode? Dan willen wij u vriendelijk vragen om ons een e-mail te sturen met daarin de volgende gegevens:

  • Uw ordernummer
  • Uw verzendadres (het adres kunt u controleren  in uw account onder de betreffende bestelling)
  • Een toelichting van uw probleem

Pakket is naar het verkeerde adres gestuurd

Heeft u per ongeluk uw bestelling naar een verkeerd adres laten versturen, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door.

Komt u na het bestellen erachter dat de adres gegevens niet kloppen stuur ons dan zsm een mailtje zodat wij de adres gegevens alsnog voor u aan kunnen passen. Is het pakket inmiddels verzonden dan kunnen wij dit helaas niet meer herstellen.

Voor vragen stuur een mail naar info@diamondpaint.nl

Levertijd van een custom painting

Custom paintings hebben een levertijd van 4 tot 6 weken na goedkeuring van de layout, hou hier rekening mee!  (dit is slechts een indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden verleend) Zodra we de custom painting gaan verzenden ontvangt u van ons een track en trace code zodat u het pakket kunt volgen Wilt u pas een mail zenden als u na 6 weken na het akkoord van de layout nog geen painting heeft ontvangen, dan kunnen wij dit voor u nakijken.

Custom diamond painting of speciaal voor u bestelde diamond paintings kunnen niet worden geannuleerd ook niet als er onverhoopt een vertraging is met het leveren. Hou hier rekening mee!

Verzendkosten

Verzenkosten binnen Nederland zijn vanaf € 10,00 geheel gratis

Verzendkosten naar Belgie bedragen € 5,50

Nadat de pakketjes zijn ingescand ontvangt u een track en trace code waarmee u het pakketje kunt volgen.

Soms kan het zijn dat de track en trace nog niet werkt, meestal zal dit zichtbaar worden na 22 uur in de avond.

Komt het u niet uit wanneer het pakketje bezorgd word dan kunt u dit aangeven en vrijblijvend veranderen naar een andere dag en tijd, zo makkelijk is het :-)

Ophalen

Het is ook mogelijk om uw pakketje op te halen en af te rekenen in ons magazijn in Alphen aan den Rijn, dit kunt u aangeven bij het afrekenen. U ontvangt na uw bestelling een mail vanaf hoe laat uw zending voor u klaar ligt om opgehaald te worden.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste acties en de mooiste nieuwe diamond paintings.
Aanmelden
© 2015 - 2021 Diamond Painting Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel