Custom diamond painting informatie

Belangrijk wilt u dit goed doorlezen voor u een custom painting bij ons besteld?

De foto die u ziet is alleen gebruikt als voorbeeld, u krijgt uw eigen doorgestuurde foto als custom painting..

Wat zijn de mogelijkheden:

Je kan een painting kopen waar een plaatje op staat maar er is nu ook een mogelijkheid om een paiting te bestellen met een eigen foto, van uw gezin, vriend, vriendin, trouwen noem maar op wat u leuk vind om te maken als paiting.

Hoe gaat dit in zijn werk:

Bestel de maat naar keuze, hoe groter de painting hoe mooier de details zullen worden, zodra u de bestelling heeft gedaan en betaald stuurt u een mailtje met uw foto naar info@diamondpaint.nl en wij zullen deze voor u omzetten naar een diamond paint bestand zodat deze door onze leverancier gemaakt kan worden. 

Of u stuurt een mailtje met uw foto naar info@diamondpaint.nl en wij zullen een layout voor u maken zodat u kunt zien hoe de foto er als diamond painting uit komt te zien. Ook eventele (gratis) bewerking van de foto is mogelijk.

Hoe meer details er in een foto zitten des te groter de painting dan ook gemaakt moet worden, om alle details goed zichtbaar te krijgen. Wij zullen u altijd adviseren in welke maat de painting het mooiste uitkomt.

Wat zit er bij een custom painting:

•             Een voorbedrukt canvas met plaklaag.

•             De steentjes los (gesorteerd per kleur)

•             Sorteer bakje voor de steentjes

•             Pennetje en wax om de steentjes te kunnen “oppakken”.

Wat is de levertijd:

Diamond Painting Nederland is afhankelijk van de leverancier meestal duurt het 4 tot 6 weken voor de custom diamond painting (dit is slechts een indicatie) klaar is, dit is vanaf het moment dat u goedkeuring heeft gegeven voor de layout. U krijgt daar wel een super mooie en custom made painting voor terug, uw wachten word beloond :) Soms kan het ook wat langer duren voor u de painting in huis heeft, u ontvangt zodra wij de painting verzenden een email met track en trace code, wij vragen u vriendelijk daar op te wachten. Mocht u de painting na 4 weken (na goedkeuring van het layout) nog de painting niet hebben ontvangen dan vragen wij u vriendelijk een mail te sturen. Voor de 4 weken geen mail sturen wij kunnen geen exacte levertijd aangeven!

Wij kunnen de foto ook voor u bewerken, bijvoorbeeld een achtergrond verwijderen of een persoon weghalen uit de foto, er is een heleboel mogelijk, wij rekenen hier géén extra kosten voor. Zet duidelijk in de mail hoe u de foto bewerkt wilt hebben.

Let goed op dat u ons de foto toestuurd! Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging indien u de foto niet naar ons toe mailt! Wij zenden altijd een layout met de vraag om goedkeuring, zonder goedkeuring maken wij geen painting.

Ruilen, retouneren, geld terug:

Een custom diamond painting word met de grootste zorg voor u gemaakt, omdat dit een persoonlijk artikel is kan deze niet worden geruild, geen geld teruggeven of een tegoedbon gegeven. Er is altijd een mogelijkheid dat het maken of verzenden (naar Diamond Painting Nederland) vertraging op loopt, wij zijn afhankelijk van onze leverancier en de post wanneer de custom diamond painting bij ons geleverd word.

Voor vragen mail naar info@diamondpaint.nl (geen mail sturen met de vraag wanneer de diamond painting binnen is, u ontvangt vanzelf een mail met track en trace code, alleen een mail zenden als het langer duurt dan 4 weken na ontvangt akkoord op de layout)

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste acties en de mooiste nieuwe diamond paintings.
Aanmelden
© 2015 - 2021 Diamond Painting Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel